Alexandru Pelici îl vrea pe Mihai Lixandru de la FCSB

Alexandru Pelici îl vrea pe Mihai Lixandru de la FCSBAntrenorul lui CS Mioveni, Alexandru Pelici, a recunoscut că îl vrea pe Mihai Lixandru de la FCSB.

CS Mioveni a obținut un punct în meciul cu FCSB, formație pe care a fost la un pas să o învingă, după ce a avut 1-0 și a ratat două ocazii mari pe final.

După meci, antrenorul argeșenilor, Alexandru Pelici, a cerut întăriri și a recunoscut că și-l dorește pe Mihai Lixandru de la FCSB.

Alexandru Pelici îl vrea pe Mihai Lixandru de la FCSB

Alexandru Pelici a reușit să o țină în corzi pe FCSB, dar a recunoscut că își dorește întăriri la echipă. Mijlocașul Mihai Lixandru este una dintre principalele ținte ale tehnicianului, care spune că îl așteaptă cu brațele deschise.

„Lixandru este în continuare (n.r. o țintă). Orice jucător bun reprezintă un obiectiv pentru noi. Noi îl luăm cu drag. Nu eu am făcut negocierile transferul lui Rusu. Doar ce știu de la cei din administrație. E clar că ne dorim. E important să-și dorească și el să vină. Nu știu dacă vrea, în acest moment. Nu știu ce își dorește. Dacă își dorește, noi îl așteptăm cu brațele deschise. Mai ales că este jucător U21.

Cât mai urgent (n.r. e nevoie de întăriri la echipă). E clar. Avem nevoie pe faza de atac. Când ajungem în momenetele acelea favorabile, trebuie să marcăm gol”, a declarat Alexandru Pelici la finalul jocului.

Am urmărit să spargem gheața. Domnul Dică, înaintea jocului, ne-a foarte analizat bine. Ne cunoaște bine. A fost la mai multe meciuri. Știa exact ce jucăm, doar că ei erau obligați să iasă, să vină sus, și am reușit să profităm de spațiile din spatele lor. Când am recuperat mingea după prima lor linie de pressing și am putut să verticalizăm, am avut situații bune.

– Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni

Sursa articol