AS.ro LIVE | Sandu Lungu, invitatul lui Cătălin Oprişan, de la 10:30! „Muntele Bihorului”, dezvăluiri savuroase înainte de iFight Heroes

AS.ro LIVE | Sandu Lungu, invitatul lui Cătălin Oprişan, de la 10:30! "Muntele Bihorului", dezvăluiri savuroase înainte de iFight Heroes


Sandu Lungu este invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE, de la 10:30. „Muntele Bihorului” vine cu dezvăluiri savuroase înainte de iFight Heroes. „Marea Confruntare” e în această seară, pe AntenaPlay (19:30) şi Antena 1 (23:30).

  • Sandu Lungu, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE
  • „Muntele Bihorului”, dezvăluiri savuroase înainte de iFight Heroes

Până să între în cuşca iFight Heroes, Sandu Lungu va fi supervisor în grand prix-ul greilor. „Promoția în care îmi voi face și eu retragerea. Trebuie să se termine odată”, a spus Lungu.

Sandu Lungu, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Sandu Lungu revine dupa patru ani in cusca de MMA. Muntele Bihorului va lupta in galele iFight Heroes. Uriasul din Oradea a primit un semn de la Dumnezeu să nu renunţe.

Sandu Lungu va reveni în cusca de MMA în septembrie, cand va lupta în gala iFight Heroes. La 47 de ani, Muntele Bihorului batea in retragere, insa Bombardierul Pascu l-a convins sa duca povestea mai departe.

„Mai era și prin filme, vedeam că se uitau în sus și ziceau: ‘Doamne, dă-mi un semn!’ Când m-a sunat Pascu m-am hotărât. Mă, daca voi va doriti si astea. Ce sa zic, hai s-o mai facem o data!”, a spus Sandu Lungu.

Ca să fie în formă maximă la revenire, colosul din Oradea s-a închis în sala de forță și a intrat la regim.

„Eu am un fizic așa, chiar dacă mă uit la dulciuri ma îngras. Efectiv, trebuie să las totul deoprate, să mănânc doar iarba și pui”, a mai spus Lungu.

„Mutantul” Franţei şi „Bombardierul” Pascu şi-au umflat muşchii înainte de iFight HEROES

„Mutantul” Franţei şi „Bombardierul” Pascu şi-au umflat muşchii înainte de iFight HEROES! Înainte să se bată la circ, cei doi şi-au umflat muşchii la mall. iFight HEROES „Marea Confruntare” e mâine seară, pe AntenaPlay și Antena 1.

„Are niște picioare mai mari decât ale mele și laba piciorului e foarte mare! Cred a de asta îi zice Mutantul”, s-a amuzat Pascu.

Balla, adversarul colosului de 180 kilograme, Dănilă, va pleca din cuşcă la nunta fratelui sau. „Va fi un meci tare! Atât pot să-i asigur”, i-a transmis Dănilă.

Tancul Chirilă a venit nervos la cantar, iar „Minerul” Junior a râs de „Militarul Iorga”. „Să nu vină cu vreun TAB care rămâne în drumuri. Să vină cu un tanc capabil pentru mine, dacă se poate”, s-a amuzat prietenul lui Alex Velea.

Fight card-ul de la iFight HEROES

FIGHT ⚔️ CARD
1. 84kg Radu Zarioiu 🇷🇴 vs Laurențiu Bucă 🇷🇴
2. 100kg Mădălin Pîrvulescu 🇷🇴 vs Lorenzo Stoica 🇷🇴
3. HWGP Zsolt Balla 🇷🇴 vs Florin Dănilă 🇷🇴
4. HWGP Janos Csukas 🇷🇴 vs Alin Constantinescu 🇷🇴
5. 84kg Alin Chirilă 🇷🇴 vs Alexandru Curcudel 🇷🇴
6. 70kg Cristian Iorga 🇷🇴 vs Denis Crețu 🇲🇩
7. 70kg Florin Pîrtea 🇷🇴 vs Mihai Iorga 🇷🇴
8. 84kg Ion Pascu 🇷🇴 vs Jonathan Bosuku 🇫🇷

iFight HEROES „Marea Confruntare” este vineri pe Antena Play (19:30) şi pe Antena 1 (23:30)

Sursa articol