„Azi e pentru mine ultima zi”

„Azi e pentru mine ultima zi”Andreea Marin a făcut un anunț care i-a îngrijorat teribil pe toți urmăritorii săi de pe Instagram. Vedeta a fost infectată din nou cu Covid-19, însă a păstrat secretul până astăzi. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a descoperit un remediu care să o ajute să se pună pe picioare în următoarele zile.

În luna septembrie a anului trecut, Andreea Marin le dădea o veste tristă tuturor urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV s-a îmbolnăvit din cauza virusului Covid-19 și a fost nevoită să ia o pauză destul de lungă. Din păcate, în urmă cu câteva ore, vedeta a făcut același anunț pe Instagram.

VEZI ȘI: ANDREEA MARIN VORBEȘTE DESPRE MOMENTUL ÎN CARE ȘI-A PIERDUT ȘI AL DOILEA „EROU!”:„TATA S-A STINS DE INIMĂ, FĂCÂND UN INFARCT, DAR LINIȘTIT!”

Andreea Marin, infectată din nou cu Covid-19

Din ce în ce mai multe persoane ajung să se confrunte pentru a doua oară cu virusul Covid-19, fapt ce îi determină pe medici să tragă un semnal de alarmă. Andreea Marin este una dintre vedetele care recunoaște că a trecut prin boală pentru a doua oară, însă susține că nu dorește să îi îngrijoreze pe oameni, deoarece nu a avut parte de o formă foarte agresivă.

CITEȘTE ȘI: A DAT LOVITURA ÎN AFACERI! CE SUME ÎNCASEAZĂ ANDREEA MARIN DIN FIRMELE PE CARE LE DEȚINE

În ultima postare de pe contul său oficial de Instagram, Andreea Marin a declarat că a fost infectată cu Covid-19 pentru a doua oară în urmă cu câteva zile. Astăzi a fost ultima zi de carantină pentru vedetă, motiv pentru care a pregătit o supă care îi amintește cu drag de copilărie.

„Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid – nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit – și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior. Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.Sursa articol