Cum și unde dorm, de fapt, „faimoșii” de la Războinicii. Ce s-a întâmplat în prima noapte la Survivor România de la Pro TV

Cum și unde dorm, de fapt, "faimoșii" de la Războinicii. Ce s-a întâmplat în prima noapte la Survivor România de la Pro TV


Cum și unde dorm, de fapt, „faimoșii” de la Survivor România?! Prima noapte în junglă nu a fost foarte ”prietenoasă” pentru concurenții de la ”Survivor România”. Faimoșii și Războinicii au povestit, a doua zi, despre ce au întâmpinat în taberele lor.

Începând cu ziua de duminică, emisiunea „Survivor România” rulează pe micile ecrane. Sunt 24 de concurenți care se luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Prima noapte nu a fost foarte „prietenoasă” pentru concurenții de la ”Survivor România”. Au dormit sub cerul liber, a fost mai frig decât și-ar fi imaginat și, mai mult decât atât, au auzit și zgomote toată noaptea. Câțiva dintre concurenți au făcut noapte albă, plângându-se că unii dintre colegii lor ar fi sforăit. Atât Războinicii, cât și Faimoșii dorm în natură. Echipele trebuie să se înțeleagă și să își ridice un acoperiș deasupra capului. De asemenea, munca în echipă este necesară și atunci când vine vorba despre celelalte responsabilități pe care le au în tabără.

Vezi și TENSIUNI LA ”SURVIVOR ROMÂNIA”, SEARA TRECUTĂ. S-AU ARUNCAT CUVINTE DURE ÎNTRE ȘTEFANIA ȘTEFAN ȘI ELENA CHIRIAC: ”TE DISTRUG!”

Cum și unde dorm, de fapt, „faimoșii” de la Survivor România. Ce s-a întâmplat în prima noapte a show-ului de la Pro TV

Roxana Ciuhulescu a mărturisit ce problemă a întâmpinat în prima noapte la ”Survivor România”. De asemenea, Războinicul Alex Delea nu a fost foarte bucuros de condițiile din tabără. Toți concurenții au dormit pe un placaj amplasat în junglă, unde ar trebui „ridicată” căsuța temporară.

„Ca să spuns sincer, eu dorm prost și acasă, în patul meu, darămite aici pe podea. Pentru mine, prima noapte a fost albă, cu atât mai mult cu cât îmi venea să-l bat pe Zmărăndescu, deși nu îmi permit, pentru că a sforăit mai tare ca o drujbă. Lipsa hranei… Una peste alta nu a fost deloc simplu. Mai am nevoie de puțin timp ca să mă adaptez”, a spus Roxana Ciuhulescu la ”Survivor România”.

Războinicul Alex Delea a spus și el cum a fost prima noapte la ”Survivor România”: ”În momentul de față mă simt foarte bine. Noapte a fost cum a fost: dormeam 5 minute pe o parte, 5 minute pe alta. Nu se putea dormi, pur și simplu. Pentru mine personal a fost oribil. Sper să mă acomodez cu placa aia, pentru că e foarte grav. Pentru totem ce să vă spun, cred că vă stă mai bine în 11 decât în 12”.

Concurenții de la ”Survivor România” Sursă foto: Captură Pro TV

Vezi și TENSIUNI LA ”SURVIVOR ROMÂNIA”, SEARA TRECUTĂ. S-AU ARUNCAT CUVINTE DURE ÎNTRE ȘTEFANIA ȘTEFAN ȘI ELENA CHIRIAC: ”TE DISTRUG!”

A început ”Survivor România” la Pro TV

Prima ediție a emisiunii ”Survivor România” a avut loc duminică seara, de la orele 20:00. Luni și marți, show-ul din Republica Dominicană rulează de la orele 20:30.

Echipa Faimoșilor este alcătuită din: Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles și Roxana Ciuhulescu.

Echipa Războinicilor este alcătuită din: Elena Matei (bucătar), Liviu Mihalca (dansator profesionist), Relu Pănescu (antreprenor), Ionuț Popa (antrenor personal), Alex Delea (barman), Ana Dobrovie (dansatoare), Blaze (vlogger), Angelo Forero (medic veterinar), Alexandru Nedelcu (fotbalist), Ștefania Ștefan (online streamer), Alexandra Duli (manager) și Ramona Crăciunescu (curier).

Sursă foto: captură Pro TVSursa articol