Edi Iordănescu așteaptă confirmări de la jucătorii naționalei României

Edi Iordănescu așteaptă confirmări de la jucătorii naționalei RomânieiSelecționerul Edi Iordănescu le-a transmis jucătorilor naționalei României, înainte de meciul cu Finlanda, că așteaptă ca ei să confirme.

Reprezentativa țării noastre se pregătește pentru penultimul meci din grupele Ligii Națiunilor, care va avea loc vineri, de la 21:45, în Finlanda.

Selecționerul Edi Iordănescu este la a treia acțiune a „tricolorilor” și le-a transmis acestora că așteaptă să îi fie răsplătită încrederea pe care le-a acordat-o.

Edi Iordănescu îi atenționează pe jucătorii echipei naționale înainte de meciul cu Finlanda: „Aștept confirmări! E importantă impresia pe care o lăsăm”

Selecționerul Edi Iordănescu a pregătit meciul cu Finlanda și le transmite jucătorilor că sunt importante atât rezultatul, cât și impresia pe care o vor lăsa la Helsinki.

„Sunt încrezător. Sperăm ca gândurile bune să se materializeze într-un joc bun şi un rezultat pe măsură, pentru că avem nevoie. Îmi doresc o naţională nouă, care să răspundă la încrederea pe care o avem în ei.

Încep să înţeleagă din ideile pe care le avem. E a treia acţiune cu mine la cârmă. Aştept confirmări. Vorbim despre o echipă destul de tânără, în trecut au fost la sub 21 (n.r. România U21). E o generaţie bună care vine din urmă. Alături de cei care sunt cu experienţă să arătăm confirmări. E important rezultatul şi impresia pe care o lăsăm. Începem să fim pregătiţi pentru campania Euro.

Din păcate, nu-mi permit luxul să mă gândesc la campania Euro. E important cum vom închide această campanie, şi după aşteptăm tragerea la sorţi. Avem şanse teoretice chiar şi pentru locul 1. Întâlnim un adversar greu, o echipă definită, care a fost la un turneu final, cu un antrenor care este de 12 ani la naţională. Totuşi, este o naţională pe care am învins-o, să ne inspirăm din meciul de la Bucureşti.

Istoricul clar că are rolul lui. Sunt lucruri valabile până intri pe teren. Sunt multe rezultate care şochează în fotbalul mondial. Am arătat un nivel scăzut în ultimii ani. Dar îmi doresc să ne schimbăm faţa, am încredere într-un rezultat pozitiv”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinței depresă premergătoare meciului dintre Finlanda și România.

Sursa articol