Federico Valverde, declaraţia anului înainte de finala Liverpool – Real Madrid: „Mi-aş da soţia pentru trofeu!” + Femeia l-a făcut „K.O.”

Federico Valverde, declaraţia anului înainte de finala Liverpool - Real Madrid: "Mi-aş da soţia pentru trofeu!" + Femeia l-a făcut "K.O."


Federico Valverde a oferit declaraţia anului înainte de finala Liverpool – Real Madrid. Mijlocaşul este dispus să renunţe la soţie pentru a triumfa în Champions League. Vedeta lui Real Madrid a avut o declaraţie savuroasă înainte de finala de sâmbătă.

Federico Valverde şi soţia sa, Mina Bonino

Federico Valverde şi soţia sa, Mina Bonino / Instagram fedeevalverde

  • Fede Valverde este dispus să renunţe la soţie pentru a cuceri Champions League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Federico Valverde se pregăteşte pentru prima sa finală de Champions League. Este concentrat 100% şi este dispus să se sacrifice, pentru ca la finalul partidei de la Paris să ridice trofeul de campion.

Federico Valverde, declaraţia anului înainte de finala Liverpool – Real Madrid

Fede Valverde este căsătorit cu prezentatoarea TV Mina Bonino, alături de care are şi un copil. Înainte de finala Champions League, Valverde a declarat că-şi doreşte atât de mult trofeul, încât poate renunţa chiar şi la soţie.

„Este un trofeu unic pentru orice jucător din lume. Sunt dispus să dau atât de multe lucruri. Cu excepţia fiului meu…dar poate soţia aş da-o. Nu, glumesc. Dar aş da multe – nu în fiecare zi joci într-o finală”, a glumit Valverde la conferinţa de presă premergătoare partidei, citat de dailymail.co.uk.

Soţia lui Valverde, răspuns pentru jucătorul lui Real Madrid

Fană a celor de la River Plate, Mina a oferit un răspuns pe măsură, pentru gluma făcută de soţul său înainte de finala Champions League.

„Nu-l judec. Dacă River va câştiga altă Cupă Libertadores, l-aş da şi eu”, a răspuns Mina Bonino pe contul oficial de Twitter.

Reporteriţa şi prezentatoarea argentiniană, Mina Bonino, a fost surprinsă în nenumărate rânduri în tribunele stadionului Santiago Bernabeu, alături de fiul său de doi ani. Ultma dată când s-a întâmplat acest fapt a fost la partida dintre Real Madrid şi Espanyol, pe 30 aprilie. Atunci, Mina a postat o fotografie pe profilul său de Intagram, care este urmărit de mii de oameni.

Fede Valverde a fost integralist în ultima partidă de Champions League disputată de Real Madrid, când au reuşit o remontadă de senzaţie cu Manchester City. În finală vor întâlni o altă reprezentantă a Angliei, pe Liverpool. Valverde a avut cuvinte de admiraţie pentru jucătorii lui Jurgen Klopp, înainte de întâlnirea directă de sâmbătă seara, care va fi LIVE TEXT pe as.ro, de la ora 22:00.

„Este o echipă fantastică, sunt toţi bine pregătiţi pe fiecare parte a terenului. Jucătorii lor de pe bancă sunt într-o formă bună, când sunt introduşi, schimbă faţa jocului. Sunt o echipă grozavă, de la primul până la ultimul”, a mai spus Fede Valverde, citat de aceeaşi sursă menţionată mai sus.

Sadio Mane, pregătit de finala cu Real Madrid

Sadio Mane a fost unul dintre protagoniştii sezonului lui Liverpool în toate competiţiile. Acesta speră să ridice al treilea trofeu în acest sezon, după ce a cucerit Cupa Angliei şi Cupa Ligii, ambele după finale foarte disputate, terminate la lovituri de departajare, în faţa lui Chelsea.

„Acum, haideţi să câştigăm pentru că nu a timp de alte lucruri. Voi da tot posibilul să câştig pentru că este vorba de mine şi de băieţi”, a declarat Mane pentru sursa citată mai sus.

Mane se află înaintea cele de-a treia finale de Champions League cu Liverpool. Prima, în 2018, a fost pierdută chiar în faţa adversarului de sâmbătă, Real Madrid, cu scorul de 3-1, Mane înscriind singurul gol pentru „cormorani”. A doua finală i-a adus şi triumful, Liverpool câştigând un an mai târziu, în 2019, în faţa lui Tottenham, scor 2-0.

Sursa articol