Laura Cosoi a devenit mămică pentru a treia oară. Ce nume a ales pentru fetița ei

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a treia oară. Ce nume a ales pentru fetița eiLaura Cosoi (40 de ani) a dat vestea cea mare! Fosta iubită a lui Smiley a devenit mamă pentru a treia oară astăzi, 23 iunie 2022. Fanii vedetei au fost foarte încântați după ce au văzut ultima poză de pe rețelele de socializare ale acesteia.

După două nașteri reușite în urma cărora a adus pe lume două fetițe minunate, Laura Cosoi și-a anunțat urmăritorii în urmă cu câteva luni că este din nou însărcinată. Toată lumea se aștepta ca de această dată vedeta să nască un băiețel, însă iată că și de această dată rezultatul final este tot o fetiță.

CITEȘTE ȘI: UNDE A APĂRUT LAURA COSOI ÎN LENJERIE INTIMĂ? FANII AU RĂMAS UIMIȚI

Laura Cosoi, mamă pentru a treia oară

Fosta iubită a lui Smiley a devenit pentru a treia oară mamă joi, pe data de 23 iunie 2022. Vedeta se bucură nespus că a reușit din nou să își mărească familia și, așa cum era de așteptat, a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi de pe Instagram. Lara este numele celui mai nou membru al familiei Laurei Cosoi. Acasă o așteaptă cele două fetițe ale sale, Rita și Vera.

„Felicitări! Bine ai venit pe lume, Lara! Să fii binecuvântată! ❤️❤️❤️🙌🙌🙌🙌”, „FELIIIIIIIICIIIIITAAAARIIIIIIII!!!! Să fiți sănătoase și fericite!!! Să fiți sănătoși și mereu împreună!!! Mămico, ești într-adevăr binecuvântată!!! Și tu, tăticule!!! Fiți binecuvântați!!! Să vă trăiască Minunile!!! ❤️❤️❤️,💕💕💐🙏🙏😇💚💚💚💚”, „Felicitări! ❤️ Nu pot să nu remarc numele frumos! Fetițele tale toate se numesc ca într-un roman cu 3 surori 😍 (nu știu dacă există, dar mie așa îmi sună)”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Laura Cosoi le-a primit după ce a postat pe Instagram prima poză cu cea de-a treia fiică a sa.

VEZI ȘI: CE PROBLEME A ÎNTÂMPINAT LAURA COSOI ÎN CEA DE-A TREIA SARCINĂ: ”A FOST UN HAOS TOTAL DE CÂND AM RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ”

Transformările prin care a trecut Laura Cosoi în timpul sarcinii

Potrivit ultimelor declarații făcute de Laura Cosoi în urmă cu puțin timp, vedeta susține că toate trei sarcinile au fost diferite, însă ultima a făcut-o să se simtă, în sfârșit, bine în pielea sa. Dacă după prima sarcină fosta iubită a lui Smiley s-a confruntat cu o creștere foarte mare în greutate, de această dată nu a mai fost vorba de o asemenea problemă. Poftele nu i-au mai dat mare bătaie de cap vedetei.

„La sarcina cu Vera și la cea de acum am acceptat transformările corpului cu și mai multă seninătate. De fapt, pot spune că m-am simțit perfect în pielea mea, chiar și când sarcina e foarte avansată. Simt că formă această a corpului mi se potrivește cel mai bine.”, a scris Laura Cosoi pe blogul său, la începutul lunii.

Sursa articol