Lidia Buble și Harlys Becerra, la un pas de împăcare!? Unde s-au fotografiat cei doi

Lidia Buble a apărut în direct, la TV, cu vânătăi. Ce i s-a întâmplat artistei


Lidia Buble și Harlys Becerra au revenit la sentimente mai bune? Anul trecut, cei doi s-au despărțit și nici nu s-au mai urmărit reciproc pe rețelele de socializare. De data aceasta, însă, gesturile artistei, dar și ale actorului cubanez, au ridicat semne de întrebare.

După difuzarea finalei ”Asia Express” de la Antena 1, Lidia Buble și Harlys Becerra, actorul cubanez, s-au despărțit. La momentul respectiv, CIAO.RO dezvăluia faptul că ar fi existat mai multe motive care au dus la separarea celor doi. Sursele spun că relația lor nu ar fi avut vreun viitor, din mai multe puncte de vedere. În afara distanței care i-a separat, cei doi s-au mai despărțit și din cauza faptului că artista Lidia Buble dorește să se axeze foarte mult pe cariera sa artistică, fiind integrată în mai multe proiecte.

Vezi și CUM S-A FILMAT LIDIA BUBLE ÎN DORMITOR, DUPĂ CE S-A DESPĂRŢIT DE HARLYS BECERRA

Recent, însă, au apărut imagini pe rețelele de socializare care au dus cu gândul că Lidia Buble și actorul cubanez ar fi revenit la sentimente mai bune. Cei doi se urmăresc, din nou, pe Instagram și fiecare a postat imagini din zone exotice. Atât Lidia Buble, cât și Harlys Becerra s-au fotografiat într-un peisaj de vis, dar fără să apară împreună în imagini. Oare cei doi au ales să își mai dea o șansă?

Sursă: Capturi Instastory

Vezi și AM AFLAT MOTIVUL! DE CE A FOST PĂRĂSITĂ LIDIA BUBLE DE HARLYS BECERRA, DE FAPT. DE ASTA I-A DAT PAPUCII ȘI RĂZVAN SIMION DE LA NEATZA

Lidia Buble, acuzată că a oferit mită unor polițiști

Lidia Bublea fost trimisă, recent, în judecată de procurorii DIICOT, în dosarul în care este acuzată că ar fi oferit mită unor agenți de poliție care intenționau s-o testeze cu aparatul etilotest. Artista apare în dosar alături de polițiștii Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek, precum și alături de Laurențiu Cristian Ciupercă și Dragoș Ștefan Presură. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București și va intra în procedură de cameră preliminară, la finalul căreia va începe judecata pe fond, potrivit GANDUL.RO.

Totul s-a întâmplat pe 15 februarie, când Lidia Buble le-ar fi oferit agenților între 300 de lei și 200 de euro pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, dar și pentru a scăpa de sancțiunea contravenţională, întrucât nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere.

După ce Lidia Buble s-a întors din competiția ”Asia Express”, cântăreața s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Ea și sora ei, Estera Buble, au fost la un pas să ajungă în Marea Finală a show-ului de la Antena 1.

Sursă foto: capturi Instastory Lidia Buble și Instastory Harlys BecerraSursa articol