Local: Un ultim omagiu pentru cel care a fost Bernardus Theodorus Theissen » Monitorul de Suceava

Local: Un ultim omagiu pentru cel care a fost Bernardus Theodorus Theissen » Monitorul de SuceavaPrimăria Orașului Broșteni, prin Unitatea de Asistență Medico-Socială „Carmen Sylva” și Asociația „Carmen Sylva Broșteni” își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a celui care a fost Bernardus Theodorus Theissen, Ben, așa cum îi plăcea să i se spună.

Întâmplarea a făcut să-l cunoaștem pe Ben printr-o cunoștință comună, urmând apoi o frumoasă colaborare pe parcursul a doi ani.

În tot acest timp, alături de soția sa, Maria (Ria) și de alți voluntari olandezi, a realizat cu ajutorul Fundației HAR (Ajutor pentru România) schimbări majore în instituția noastră, crescând astfel calitatea vieții pacienților și îmbunătățind condițiile de muncă ale angajaților. Desfășurând o activitate filantropica de mai bine de 30 de ani pe teritoriul României și-a dovedit întotdeauna capacitatea de a face lucruri bune prin implicare, pricepere, blândețe şi sensibilitate.

Impresionat de suferințele semenilor, mereu pregătit cu un plan pentru ceea ce constata că ar fi de făcut, Ben demonstra întotdeauna că este omul potrivit la locul potrivit.

Îi mulțumim pentru modul în care și-a dedicat timpul și priceperea pentru instituție și comunitatea noastră, pentru că a făcut parte din viața noastră.

Odihnă veșnică!

Condoleanțe familiei!

 

 

 

Sursa articol