Lovitură pentru Dan Petrescu! Verdictul primit de Nana Boateng, după accidentarea din Maribor – CFR Cluj 0-0

Lovitură pentru Dan Petrescu! Verdictul primit de Nana Boateng, după accidentarea din Maribor - CFR Cluj 0-0


Dan Petrescu a primit o veste proastă, după accidentarea lui Nana Boateng, din partida Maribor – CFR Cluj 0-0. Mijlocaşul central va lipsi până în octombrie, după ce a suferit o accidentare gravă.

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

  • Verdict dur în privinţa lui Nana Boateng
  • Cât va lipsi mijlocaşul lui Dan Petrescu

Dan Petrescu nu se va putea baza pe serviciile lui Nana Boateng, în returul crucial cu Maribor, din play-off-ul Conference League. În primul meci, campionii au remizat în Slovenia, scor 0-0.

Lovitură pentru Dan Petrescu, înainte de returul CFR Cluj – Maribor. Verdictul în privinţa lui Nana Boateng

Nana Boateng are ruptură musculară, iar conform gsp.ro, mijlocaşul va lipsi şase săptămâni de pe teren. Astfel, Dan Petrescu va trebui să găsească soluţii, până la revenirea titularului de pe postul de mijlocaş central.

Nana Boateng s-a accidentat în minutul 30 al partidei cu Maribor. În locul său, Dan Petrescu l-a introdus pe Muhar, care reprezintă o variantă şi pentru perioada în care Boateng va lipsi.

Nu este primul accidentat din lotul campionilor. Gabriel Debeljuh a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate, în partida retur cu Şahtior Soligorsk, şi va sta jumătate de an departe de teren.

Dan Petrescu s-a plâns în engleză după Maribor – CFR Cluj 0-0

Dan Petrescu s-a plâns în limba engleză după meciul Maribor – CFR Cluj 0-0, din manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League. Antrenorul campioanei României le-a semnalat jurnaliștilor sloveni că CFR este “echipa cu cele mai multe meciuri disputate în această perioadă, din întreaga lume”.

Tehnicianul ardelenilor este îngrijorat de numărul de jucători pe care îi va avea la dispoziție pentru returul cu Maribor, după ultimele probleme apărute în cadrul lotului:

“Am avut 4 remize în Europa în cupele europene până acum și cred că rezultatul de astăzi a fost unul corect. Cred că Maribor s-a apărat bine, a fost agresivă, în timp ce noi ne-am pierdut principalul atacant (n.r. – Gabriel Debeljuh) cu o accidentare suferită în urmă cu o săptămână. Iar când îți pierzi atacantul de bază, nu e deloc ușor să marchezi.

(N.r. – Meciul retur va fi diferit?). Vom vedea. Problema e că avem prea multe meciuri. Am jucat 13 meciuri în 40 de zile, incredibil! Suntem echipa cu cele mai multe meciuri disputate în această perioadă, din întreaga lume. E dificil pentru noi. Acum urmează o deplasare în România (n.r. – în campionat, cu FC Hermannstadt), apoi ne întoarcem la Cluj să jucăm cu Maribor.

În primul rând trebuie să văd dacă am jucători apți pentru că acum am pierdut încă un jucător important (n.r. – Nana Boateng). Am vândut un jucător important, altul s-a accidentat, iar jucătorii importanți sunt greu de înlocuit. Boateng a fost cel mai important jucător al nostru în sezonul precedent, iar acum s-a accidentat. Este o mare problemă pentru noi”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

Sursa articol