Lupu Rednic, primele declarații după accidentul din Capitală. Care sunt daunele provocate

Lupu Rednic, primele declarații după accidentul din Capitală. Care sunt daunele provocate


Lupu Rednic a făcut primele declarații în legătură cu accidentul în care a fost implicat în urmă cu puțin timp. Artistul a vorbit pe larg despre daunele provocate, dar și despre starea sa de sănătate.

Astăzi, 23 iunie 2022, cunoscutul interpret de muzică populară, Lupu Rednic, a avut parte de un accident destul de neplăcut pe lângă Parcul Herăstrău. Artistul susține că a încercat să evite o mașină care venea din față, însă a apelat la o manevră care l-a făcut să se lovească de un stâlp de iluminare.

VEZI ȘI: CORNELIA ȘI LUPU REDNIC AU INTRAT CU X6-LE DE 100.000 € DIRECT ÎN STÂLP! CUM ARATĂ ACUM BOLIDUL ȘI CUM SE SIMT CEI DOI ARTIȘTI DUPĂ CE AU STRÂMBAT PILONUL DE ILUMINAT

Primele declarații făcute de Lupu Rednic după accidentul de azi

Potrivit declarațiilor făcute de către Lupu Rednic, acesta se afla singur în mașină în momentul în care a avut loc teribilul accident. Artistul susține că se deplasa către casă în timp ce a observat că din sens opus venea o mașină. Deoarece s-a temut că șoferul din față nu va putea evita impactul, Lupu Rednic a tras de volan, însă, din păcate, roata de la mașină a prins bordura de lângă șosea și l-a aruncat direct într-un stâlp de iluminat.

CITEȘTE ȘI: ZIUA E POLIȚIST, NOAPTEA DEVINE ARTIST! LUPU REDNIC A ÎMBRĂCAT UNIFORMA ȘI A IEȘIT PE STRADĂ, ÎN PLINĂ PANDEMIE

Artistul și-a asigurat urmăritorii că nu a pățit nimic grav, ci pur și simplu a avut parte de câteva zgârieturi produse de geamul spart al mașinii cu care circula. Dacă el a scăpat fără prea multe răni, nu se poate spune același lucru și despre mașina cu care circula, un BMW X6, care va ajunge în curând în service. Deoarece valorează peste 100.000 de euro, mașina a fost asigurată, iar cheltuielile vor fi suportate de către firma de asigurări.

„Am asigurare full Casco, așa că nu-mi fac nici în acest caz vreo problemă. Singura chestiune e că, pentru o vreme, mă despart de mașina mea favorită. Cel mai probabil voi închiria alta, dacă cei de la reprezentanță nu cumva o să-mi ofere ei vreo variantă de rezervă pentru perioada de timp în care nu voi putea circula cu a mea”, a declarat Lupu Rednic pentru Impact.ro.



Sursa articol