Mama lui Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns când a văzut ce a postat fiul său pe Instagram! Cuvintele care au răvășit-o

Mama lui Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns când a văzut ce a postat fiul său pe Instagram! Cuvintele care au răvășit-oCristiano Ronaldo i-a transmis mamei sale un mesaj emoționant în ultima zi a anului 2021, aceasta izbucnind în lacrimi când a citit cuvintele scrise de starul portughez pe Instagram.

Ultima zi a anului, 31 decembrie, este și ziua de naștere a mamei lui Cristiano Ronaldo, Maria Dolores Aveiro. Fotbalistul lui Manchester United are o relație foarte apropiată cu aceasta, astfel că a ținut să transmită un mesaj în mediul online prin intermediul căruia să o felicite pe cea care a împlinit 67 de ani.

Cristiano Ronaldo i-a mulțumit mamei sale pentru modul în care l-a crescut și pentru curajul pe care i l-a dat de-a lungul vieții sale.

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant pentru mama sa

Cristiano Ronaldo a ținut să îi transmită un mesaj mamei sale cu ocazia zilei de naștere, ultima din acest an. Starul lui Manchester United i-a mulțumit pentru tot ajutorul pe care i l-a acordat până acum, iar cuvintele sale au emoționat-o până la lacrimi.

Una dintre surorile fotbalistului, Katia Aveiro, a imortalizat momentul în care Maria Dolores Aveiro citește rândurile scrise de Ronaldo pe Instagram și izbucnește în plâns.

„Felicitări celei mai bune mame din lume, o luptătoare care m-a învățat să nu renunț, cea mai bună bunică pe care o puteau avea copiii mei. Te iubesc foarte mult, mamă!”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo care a emoționat-o pe mama sa până la lacrimi.

„Voiam să public o fotografie, dar, din fericire, am filmat acest moment, care arată ce mamă avem. Aici citea mesajul fiului său.

Ea este puterea noastră. Este dragostea în persoană, dragoste pe care ne-a insuflat-o și nouă. Mulțumesc că ești mama care ești. Sper ca Dumnezeu să-ți ofere sănătate și mulți ani, pentru a mai avea astfel de momente împreună”, a transmis sora lui Cristiano Ronaldo, Katia Aveiro, după acest moment emoționant.

Sursa articol