Marius Croitoru, reacţie nervoasă după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1: „Moartea fotbalului în mai multe acte”. Ce a spus despre bucuria „lupilor” de la final

Marius Croitoru, reacţie nervoasă după FC U Craiova 1948 - Petrolul 0-1: "Moartea fotbalului în mai multe acte". Ce a spus despre bucuria "lupilor" de la final


Marius Croitoru a avut o primă reacţie după FC U Craiova 1948 – Petrolul, scor 0-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. Antrenorul oltenilor a criticat tactica ultra-defensivă a adversarilor. Ploieştenii au câştigat cu un singur şut pe spaţiul porţii adverse.

Marius Croitoru, în timpul unui meci pentru FC U Craiova 1948

Marius Croitoru, în timpul unui meci pentru FC U Craiova 1948 / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1
  • Ce a declarat Marius Croitoru la finalul meciului

La Târgu Jiu, pe stadionul Municipal, Petrolul a deschis scorul în finalul primei reprize, minutul 45+2, dintr-o lovitură liberă transformată impecabil de Jair. Cu victoria obţinută în faţa Craiovei, Petrolul a urcat pe locul al doilea în clasament, având 10 puncte.

Marius Croitoru, reacţie vehementă după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1

Croitoru şi-a asumat vina pentru eşecul suferit de FC U Craiova 1948. Oltenii au dominat, iar Compagno a lovit de două ori bara.

E greu să-mi găsesc cuvintele după moartea fotbalului în mai multe acte. Principalul vinovat sunt eu, pentru că nu am câştigat. O echipă care pleacă de aici cu un şut pe poartă… e vina mea. Am mai văzut echipe de astea care au câştigat şi apoi nu au putut să mai scoată maieul. Rezistă un an, dar după e mai nasol. Bravo lor, au ştiut pentru ce au venit.

A fost o seară în care fotbalul a pierdut. S-a mai întâmplat asta prin anii ’80. Este vina mea, nu este vina lor. Din păcate, din fotbal fac parte şi astfel de momente. Nu ai ce să analizezi! Să joci cum se jucau odată baraje… e greu să găseşti vinovaţi, pentru că nu sunt băieţii„, a declarat Marius Croitoru, potrivit digisport.ro.

Tehnicianul oltenilor a răbufnit când a văzut modul în care s-au bucurat jucătorii nou-promovatei la finalul partidei. „Lupii” au făcut show în vestiar şi au declanşat fiesta.

Eu personal m-aş simţi penibil să mă bucur aşa după un astfel de meci. Eu nu le-aş fi dat niciodată jucătorilor mei să se bucure aşa. E moartea fotbalului în mai multe acte. Nu o să câştig niciodată un meci aşa! Sunt ferm convins că, la un moment dat, ne vom învăţa lecţiile„, a mai spus antrenorul lui FC U Craiova 1948.

Echipa lui Adrian Mititelu a rămas pe locul 11 în Liga 1, cu 7 puncte. Etapa viitoare va juca pe terenul celor de la UTA.

Sursa articol