Momente de panică la Wimbledon 2022! Meciul lui Novak Djokovic, întrerupt de două ori

Novak Djokovic, la Wimbledon 2022


Foto

Novak Djokovic a avut parte de un debut cu emoții la Wimbledon 2022. Sârbul s-a chinuit teribil cu Soonwoon Kwon, pe care l-a învins în patru seturi. Duelul a fost întrerupt de două ori din cauza urgențelor medicale în tribună.

Novak Djokovic, la Wimbledon 2022

Novak Djokovic, la Wimbledon 2022 / Profimedia

  • Momente de panică la Wimbledon 2022
  • Meciul lui Novak Djokovic, întrerupt de două ori

Djokovic se pregătea să servească pentru 1-0 în al doilea set, moment în care meciul a fost întrerupt. Unui spectator i s-a făcut rău în tribune și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Primul meci al lui Novak Djokovic de la Wimbledon 2022, întrerupt de două ori

Patru medici au sărit în ajutorul bărbatului cu probleme.

Ulterior, în același set, s-a ivit o altă urgență medicală în tribune. De această dată, un spectator în vârstă a acuzat probleme.

Djokovic a pierdut până la urmă setul al doilea, dar nu a fost suficient pentru Soonwoon Kwon. Nole s-a impus în patru seturi, scor scor 6-3, 3-6, 6-3, 6-4.

În turul secund la Wimbledon, Novak Djokovic va întâlni învingătorul partidei dintre Thanasi Kokkinakis (79 WTA) şi Kamil Majchrzak (91 ATP).

Un copil de mingi a fost salvat de o jucătoare

Au fost probleme și la meciul dintre britanica Jodie Burrage și ucraineanca Lesia Tsurenko. Un copil de mingi a leșinat.

Salvatoarea zilei a fost Jodie Burrage. Britanica i-a dat tânărului un energizant și un baton energetic, ca să se pună pe picioare.

Un fan din tribună i-a aruncat lui Jodie și un pachet de jeleuri, pe care jucătoarea l-a pasat mai departe către copilul de mingi. După ce tânărul s-a repus pe picioare, acesta a fost scos din teren și tratat de medici.

Ce a declarat Nova Djokovic după victoria din primul tur de la Wibledon 2022

Novak Djokovic le-a mulţumit fanilor din tribunele Terenului Central din Complexul de la All England Club. Totodată, sârbul a lăudat performanţa adversarului său din primul tur, Soonwoon Kwon.

„Mulțumesc tuturor pentru că ați venit astăzi să vedeți meciul. Am mai spus asta, dar acest teren e foarte special pentru mine, pe acest teren am visat să ajung să joc și să câștig. Toate visurile copilăriei au devenit realitate pentru mine aici, pe centralul de la Wimbledon. Kwon a jucat un tenis de foarte mare calitate, merită aplauze cu siguranță. Eu nu am avut un turneu de pregătire, așa că m-am simțit mai puțin confortabil pe teren în debutul meciului, mai ales în fața unui jucător precum Kwon.

Trebuie să ajustez tactic pentru a avea controlul de pe fundul terenului. Serviciul m-a ajutat, dar lucrurile s-ar fi putut desfășura în altă direcție. Mă bucur că am fost de partea câștigătoare astăzi. Acest sport mi-a oferit totul, am multă pasiune pentru acest sport, sunt foarte dedicat. Nu sunt unul dintre cei tineri, dar am pasiune, flacăra încă arde în mine. Încerc să joc cel mai bun tenis al meu la turneele de Grand Slam. Acum că am ajuns la 80 de victorii în toate turneele de Grand Slam, haideți să ajungem la 100″, a declarat Novak Djokovic, la finalul partidei din primul tur, citat de eurosport.ro.

Sursa articol