Nicolae Stanciu a anunţat ce va face cu tricoul cu numărul 10 al naţionalei României

Nicolae Stanciu a anunţat ce va face cu tricoul cu numărul 10 al naţionalei României


Video


Avatar photo

De Dan Roșu
Publicat: 23 septembrie 2022, 21:23

Nicolae Stanciu a anunţat ce va face cu tricoul cu numărul 10 al naţionalei României. Acesta susţine că îi va oferi tricoul lui Ianis Hagi, atunci când fiul „Regelui” va reveni printre tricolori, după accidentarea dură. Stanciu e pregătit să îl cedeze şi când Maxim va fi din nou convocat.

Nicolae Stanciu, înainte de Finlanda – România / Antena Sport

  • Nicolae Stanciu a anunţat ce va face cu tricoul cu numărul 10 al naţionalei României
  • Finlanda – România e azi, de la 21:45, în direct pe Antena1 şi AntenaPLAY

Stanciu vine după o accidentare care l-a lăsat pe bancă la meciul cu Finlanda, care se desfăşoară în această seară, de la 21:45, în direct pe Antena1 şi AntenaPLAY.

Nicolae Stanciu a anunţat ce va face cu tricoul cu numărul 10 al naţionalei României

„Mă simt mai bine, am reuşit să fac ieri un antrenament cu echipa, vom vedea dacă mister va apela la mine astăzi. Voi fi pregătit să intru. Dar cel mai important este ca echipa să facă un joc bun şi să luăm cele 3 puncte aici.

Nu este o presiune în plus pentru mine (n.r. tricoul cu numărul 10), aşa a fost să fie la această acţiune. Dar când va reveni Ianis Hagi sau Max (n.r. Alexandru Maxim), jucători cărora le place să poarte acest număr şi sunt mai mult pe postul de decar, sigur ei îl vor purta, nu eu!”, a spus Stanciu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Nicolae Stanciu, sprijin total pentru Edi Iordănescu, înainte de Finlanda – România

Nicolae Stanciu și-a declarat un sprijin total pentru Edi Iordănescu, înainte de Finlanda – România, meci programat azi, de la 21:45, în direct pe Antena1 și AntenaPLAY, în Nations League.

Stanciu e printre cei mai în formă tricolori, cu 7 goluri și 7 pase decisive reușite în China, pentru liderul Wuhan Three Towns. După discuțiile avute înaintea meciurilor din iunie, din Nations League, mijlocașul cotat la 5.5 milioane de euro și-a așteptat rândul și vrea să fie decisiv și la echipa națională.

”Sunt nerăbdător să încep să lucrez cu domnul Edi. L-am mai avut pe vremea când eram la Vaslui, era antrenor secund. Acum e cu totul diferit, e în altă postură și sunt entuziasmat să lucrez cu el.

Nu e deloc o presiune în plus. Am vorbit cu dânsul atunci ( n.r. – când a semnat în China), am avut mai multe discuții aceste luni. Îmi doresc ca eu și ceilalți colegi ai mei să îl ajutăm, să avem rezultate bune și să facem suporterii români fericiți”, a spus Nicolae Stanciu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

 

Sursa articol