Noul patron al lui Dinamo ar putea fi un libanez, dar nu Mohammad Murad!

Noul patron al lui Dinamo ar putea fi un libanez, dar nu Mohammad Murad!Dinamo ar putea da lovitura în zilele următoare: după ce negocierile cu Mohammad Murad au stagnat, un alt investitor libanez se află în tratative avansate pentru a prelua clubul.

Diya William Shoucair, director al unei firme care are ca activitate vânzarea utilajelor agricole și de construcții, pe numele ei Farm Tech Romania, este omul de afaceri care ar putea prelua destinele „câinilor”.

În mod coincidental, cei doi conaționali ar avea o relație destul de apropiată și ar fi fost chiar colegi în facultate, potrivit Playsport.

Noul patron al lui Dinamo ar putea fi un libanez, dar nu Mohammad Murad! Cine e investitorul care a purtat negocieri în secret

Firma de care se ocupă Shoucair a avut o cifră de afaceri de 14 milioane de euro în 2021 și a obținut un profit de aproximativ 600.000 de euro.

Recent, discuțiile dintre Mohammad Murad și Dinamo au picat, după ce pentru o bună perioadă de timp, libanezul a părut că se află la un singur pas, iar tratativele au fost confirmate de către ambele părți.

„Mă doare că Dinamo se află în această situație și sper să fiu eu o persoană care o ajută. Dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități. Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități. Este perioada de concedii și sunt de primit multe răspunsuri. Sper ca într-o săptămână sau două să fie gata totul și să putem anunța această construcție în care cred”, declara Mohammad Murad.

De cealaltă parte, Vlad Iacob preciza și el că discuțiile se află într-un stadiu foarte avansat, însă, se pare că după ce Murad s-ar fi reorientat către Petrolul, „câinii” și-au găsit și ei un alt investitor.

„Situația financiară a clubului nu este una foarte fericită. Este una dificilă, nu am ascuns acest lucru. Însă căutăm soluții și sper eu că suntem aproape de identificarea lor. Tot ceea ce spun acum e că facem tot ce putem să avem bugetul necesar pentru a ne lupta la promovare.

Discuțiile cu domnul Murad decurg foarte bine. Mai vorbim și cu alți oameni care pot fi co-investitori în club. De asemenea, avem și discuții cu parteneri comerciali. Însă aceștia vor să vadă puțină stabilitate la nivelul clubului. După cum știți, Dinamo e un brand. E una dintre cele mai mari grupări ale fotbalului românesc”, a spus Vlad Iacob, potrivit Digisport.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit din totdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul.

Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

Sursa articol