Simona Halep și-a aflat adversarele la Toronto!

Simona Halep și-a aflat adversarele la Toronto!S-a tras la sorți tabloul turneului WTA 1000 de la Toronto, iar Simona Halep (România, 16 WTA) va avea o adversară facilă la debutul în competiția care începe luni.

Simona Halep, cap de serie numărul 15 la Toronto, va întâlni o jucătoare venită din calificări în primul tur, iar în manșa secundă s-ar putea duela cu Shuai Zhang (China, 40 WTA) sau cu o altă sportivă venită din calificări.

Tragerea la sorți a fost una favorabilă pentru Simona Halep, ținând cont că liderul mondial Iga Swiatek, dar și marea campioană Serena Williams se află pe cealaltă jumătate de tablou. Astfel, Halep s-ar putea întâlni cu Swiatek sau Williams doar în marea finală.

Simona Halep și-a aflat adversarele la Toronto! Românca se poate întâlni cu Serena Williams doar în marea finală

Dacă în primele două tururi va avea adversare accesibile, situația s-ar putea complica pentru Simona Halep din optimi încolo! În faza respectivă, Halep ar putea da peste Anett Kontaveit (Estonia, 2 WTA), iar în sferturi s-ar ptuea reîntâlni cu „coșmarul” ei de la Wimbledon, Elena Rybakina (Kazahstan, 23 WTA) sau cu Coco Gauff (SUA, 11 WTA).

Dacă va ajuge în „careul de ași”, românca ar putea disputa de asemenea un meci de foc, contra unor jucătoare precum Paula Badosa (Spania, 4 WTA) sau Jelena Ostapenko (Letonia, 17 WTA).

Simona Halep a cucerit de două ori Openul Canadei

Openul Canadei (n.r. – denumit Rogers Cup în trecut) este un turneu la care Simona Halep s-a simțit întotdeauna excelent! Ea a câștigat titlul de două ori, în 2016 și 2018, dar de fiecare dată la Montreal (n.r. – turneul e găzduit alternativ de Toronto şi de Montreal).

Admirația este reciprocă între Simona Halep și organizatorii canadieni, care i-au făcut o surpriză româncei! Halep a găsit în camera de hotel de la Toronto un buchet de flori însoțit de un mesaj la fel de frumos: „Simona, bine ai venit! Te aplaudăm și de data aceasta!”.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb.

După cinci … citește mai mult

Sursa articol