Trădarea sfârşitului de an în tenis? Darren Cahill, surprins la antrenamentul unei mari campioane după despărţirea de Simona Halep

Trădarea sfârşitului de an în tenis? Darren Cahill, surprins la antrenamentul unei mari campioane după despărţirea de Simona Halep


Simona Halep şi Darren Cahill au întrerupt colaborarea cu trei luni în urmă, iar de atunci australianul nu a mai revenit ca antrenor, fiind ocupat de posturile de analist şi comentator al meciurilor de tenis din circuit.

Twitter Jimmie48 Photography

  • Simona Halep şi Darren Cahill au întrerupt colaborarea
  • Cahill, surprins la antrenamentul Igăi Swiatek

Totuşi, aflat la Melbourne, Cahill a fost surprins la antrenamentul campioanei din 2020 de la Roland Garros, Iga Swiatek. Cei doi au stat de vorbă la finalul antrenamentului susţinut de sportiva din Cehia.

Imediat, lumea tenisului s-a gândit la o posibilă colaborare dintre cei doi, mai ales că, recent, Iga s-a despărţit de Piotr Sierzputowski, cel care îi fusese antrenor în ultimii cinci ani. Totuşi, în tabăra ei se află un alt antrenor, Tomasz Wiktorowski, astfel că pare greu de crezut că Darren va ajunge în echipa ei.

Emma Răducanu este sfătuită să îl pună antrenor pe Darren Cahill: „Ar trebui să fie în fruntea listei”

La începutul lunii noiembrie, Greg Rusedski (fost număr 4 ATP) o sfătuia pe Emma Răducanu să facă tot posibilul să îl aducă antrenor pe Cahill.

„Se vorbește mult despre Darren Cahill, așa că dacă l-ar putea aduce în echipa ei, cu contract pe termen lung, ar fi extraordinar! Eu, unul, l-aș suna de urgență să-l întreb dacă e dispus să facă asta!

Trebuie să găsească antrenorul potrivit pentru ea. Dar și Darren trebuie să-și dorească să facă treabă! Are munca lui de televiziune pe care îi place să o facă în acest moment. Are familia sa și trăiește în Australia în aceste zile, așa că trebuie să găseească o modalitate prin care să-l convingă. Cunoscându-l pe Darren, și-ar dori un angajament pe termen lung! Are experiență, are CV și a reușit totul în tenis, așa că ar trebui să se afle în fruntea listei„, a spus Greg Rusedski pentru Sky Sports.

Daniel Dobre a vorbit despre motivele pentru care Simona Halep a renunţat la Darren Cahill

Cu două luni în urmă, Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, a dat detalii despre decizia campioanei noastre de a încheia colaborarea cu Darren Cahill. Acesta a spus că la baza deciziei au stat şi aspecte personale.

Simona Halep a fost cea care a făcut anunţul despărţirii de Darren Cahill, pe reţelele de socializare. Daniel Dobre, unul dintre antrenorii care au rămas în staff-ul Simonei Halep, a dat noi detalii despre decizia care a uimit întreaga lume.

”Au fost lucruri foarte personale. O relație așa bună și frumoasă cum au avut și au ei nu se poate termina. E foarte greu de identificat anumite motive, dar cred că ultimii doi ani, în ceea ce privește cum s-a desfășurat tenisul, cu pandemia, a contribuit la această despărțire amiabilă.

Simona a jucat foarte bine ultimele turnee, a fost puțin surprinzător pentru mine, nu mă așteptam (n.r. la despărțirea de Darren Cahill). Dar mergem înainte, e bine că a revenit Adrian Marcu, cel care o cunoaște foarte bine pe Simona. Nu e ca un început, ci e o regăsire.

Darren va lipsi nu doar ca antrenor, ci și ca om, era o persoană care deschidea foarte multe uși, care are o experiență enormă”, a declarat Daniel Dobre la digisport.ro.

Sursa articol