turneul începe azi cu arena plină

turneul începe azi cu arena plină


  • Luni, 27 iunie, începe turneul de tenis de la Wimbledon.
  • Meciurile se vor desfășura pe arenele pline, accesul fanilor fiind permis la capacitate maximă.
  • Turneul a fost anulat în 2020. Acesta a continuat în 2021, dar cu o capacitate a publicului de 50%.

Mii de fani ai tenisului îi vor încuraja de azi pe Emma Răducanu și Andy Murray la Wimbledon. Turneul va reveni la capacitate maximă pentru prima dată în ultimii trei ani. Turneul se va desfășura timp de 14 zile și se așteaptă o participare record, după ce anul trecut numărul de spectatori a fost redus cu 50%. Terenurile vor fi pline cu până la 42.000 de persoane în fiecare zi.

Fanii au campat vineri, începând cu ora 23.00, pentru a cumpăra bilete înainte de prima zi a turneului. Aceasta vine după ce turneul a fost anulat în 2020. Acesta a continuat în 2021, dar cu o capacitate a publicului de 50%.

Sally Bolton, directorul executiv al All England Lawn Tennis Club, a declarat reporterilor că este foarte încântată de cum va decurge turneul „Ne așteptăm la o mulțime record”, a spus ea. Ea a adăugat că majorarea prețurilor a avut un impact asupra turneului din acest an, care a făcut ca prețul unei băuturi servite la Wimbledon să crească cu 15%.

La fel ca orice altă afacere, costurile noastre cresc pe toată linia, așa că trebuie să echilibrăm această provocare. Pe cât de mult putem, încercăm să nu transferăm aceste costuri asupra consumatorului”, a spus ea. Michelle Patrick, o fană a tenisului din Glasgow, a declarat că a fost șocată de costul produselor: „Este foarte scump, chiar și după standardele londoneze„.

Campioană la US Open, Răducanu își va face debutul pe terenul central împotriva belgienei Alison Van Uytvanck, în vârstă de 28 de ani, luni după-amiază. Jucătoarea de 19 ani a declarat sâmbătă că este pregătită să joace după ce a suferit o accidentare la o întindere laterală la un turneu din Nottingham, luna aceasta.

Dublul campion Murray, 35 de ani, care a suferit o accidentare la abdomen, se confruntă cu australianul James Duckworth.

Sursa articol