Ultima ora local: Peste 15000 de suceveni la concertele din ultima seara a Zilelor Sucevei Inna si The Motans » Monitorul de Suceava

Ultima ora local: Peste 15000 de suceveni la concertele din ultima seara a Zilelor Sucevei Inna si The Motans » Monitorul de SuceavaTrei zile de spectacole în centrul Sucevei, zeci de mii de spectatori, distracție, voie bună, cu talente locale, dar și invitați speciali – Andra, The Motans și Inna – dar și un extraordinar foc de artificii, astfel s-au desfășurat, pe scurt, Zilele Orașului, reluate după doi ani de pauză cauzată de pandemiei.

Ultima seară a adus în fața sucevenilor, adunați în număr foarte mare – peste 15.000 de oameni, artiștii de la The Motans, o trupă cu un repertoriu bogat, cu o mulțime de hituri și colaborări artistice de succes, care a făcut show aproape o oră și jumătate, până la lăsarea întunericului.

Asta le-a permis să creeze câteva momente memorabile, îndemnând mulțimea de spectatori să ridice brațele, cu telefoanele aprinse și să le miște pe ritmul muzicii, pentru a face o filmare pentru un următorul lor videoclip, iar rezultatul a fost peste așteptări. „Motanii” și-au luat „la revedere” de la publicul sucevean în aplauzele acestora, fiind siguri că vor mai fi invitați să cânte aici, unde au avut o primire foarte bună.

Cea mai așteptată vedetă a serii a fost Inna. Și ce mai așteptare… de vreo 50 de minute! Timp în care echipa ei a montat alte echipamente pe scenă, concertul fiind gândit ca un spectacol multimedia.

În mod surprinzător, publicul sucevean a rezistat cu stoicism pentru a o vedea pe vedeta internațională, cu zeci de hituri cântate la radiouri în toată lumea și cu concerte pe aproape toate continentele.

Iar Inna le-a recompensat așteptarea cu vorbe frumoase despre Suceava, suceveni, bucovineni, despre cât de bine se simte aici și ce bine se distrează alături de ei, dar și cu un spectacol foarte energic, menit să le alunge oboseala.

Surprinsă de invitația de a cânta la Zilele Sucevei, pentru prima dată, dar și dornică să fie alături de fanii ei de aici, vedeta internațională le-a mulțumit organizatorilor evenimentului, chemându-l pe scenă, în timpul unei foarte scurte pauze muzicale, pe primarul municipiului, Ion Lungu.

Acesta i-a oferit o „diplomă de excelență” și un superb coș de flori, în numele sucevenilor, în semn de apreciere pentru remarcabila sa carieră și profesionalismul de care dă dovadă, Inna mărturisind că este pentru prima dată când primește o astfel de distincție și că este plăcut surprinsă și ar trebui să revină la Suceava, după o astfel de primire.

Prezența sa pe scenă, la Zilele Sucevei, s-a datorat în mare parte sponsorizării oferite de Ambro, care anul acesta a fost partener al municipalității sucevene în organizarea evenimentului.

Inna a continuat să facă show și să mențină interesul publicului, care a cântat alături de ea o mulțime dintre hiturile sale, până pe la 23.30, când întreaga zonă centrală a fost luminată de un impresionant foc de artificii, cu fel de fel de forme, culori, temporizare și intensitate, spectacolul pirotehnic fiind unul foarte bine organizat și diversificat, spre încântarea celor care l-au urmărit, din Centru sau din alte zone ale orașului, fiind vizibil inclusiv de la periferii.

 

Sursa articol